Home ZGJODHËM PËR JU Mos ua ke zili lumturinë dhe suksesin tjerëve

Mos ua ke zili lumturinë dhe suksesin tjerëve

“Mos ua ke zili lumturinë dhe suksesin tjerëve , mos ji kryelartë e i llastuar, duro dhembjen, mos u përul para të fortit dhe mos shfrytëzo më të dobëtit, ji i përmbajtur në kënaqësi, mos dallo sipas ngjyrës, pasurisë e origjinës, krijo mendim të pavarur, mos u bëj egoist”

Alija Izetbegoviq