Home ZGJODHËM PËR JU Falënderim: Për atë …

Falënderim: Për atë …

Falënderim: Për ata që kanë shetitur nëpër hotelet më luksoze të botës, dhe nuk kanë shkruajtur në faqet e tyre se ata ndodhen aktualisht në to.

��Falënderim: Për atë që ka shetitur rreth botës, dhe nuk kanë shkruajtur qe ndodhen ne filan airoport, ose ne filan vend te caktuar. Si perkujdesje ndaj ndjenjave dhe pa mundesive ekonomike te shokeve te tyre.

��Falenderim: Per ate i cili e don bashkeshorten e tij dhe e gezon ate cdo dite, pa e ditur shoqeria qe ka ne rrjete e komunikimit qe ai e don ate.

��Falenderim: Per ate qe posedon me mijera libra dhe lexon prej tyre cdo dite pa e treguar qellimin e tij dhe sa dhe llojin qe ka lexuar per dite dhe pa e fotografu asnje liber prej tyre.

��Falenderim: Per ate qe punon ne nje pune te larte, pa shperndare cdo dite foto te zyres se tij te shrenjt, perkujdesje ndaj shokeve te tij qe jane pa pune.

��Falenderim: Per ate te cilen gatuan dhe i fton te afermit e saj per darke me qellim ruajtjen e lidhjeve farefisnore, pa u mburrur me gatimin sofren dhe shtepine e saj, dhe kete e shoqeron me foto ne faqet e saj.

��Falenderim: Per ate qe takon nje personalitet te njohur, duke mos kerkuar qe te dale ne foto me te qe ta postoje ne net qe tju tregoje shokeve te tij rendesine e personave me vlere.

��Falenderim: Per ate qe takon ndonje shejh ose dijetare qe ka gabuar dhe e keshillon dhe ja tregon gabimin,dhe nuk e perhap ne faqen e tij gabimin e ketij shejhu ose dijetari, qe te shfaqi rendesine e personit te vetem qe ka te drejte.

��Falenderim: Per ate qe perpiqet cdo dite ne ndihmen e te varfeve dhe nevojtareve, pa i fotografu dhe vertetu sadekane e tij me foto e video.

��Falenderim: Per nje djale te larte te mencur i cili nuk meret me ceshjet te ulta te cilat nuk i pershtaten, sepse ai e kupton qe personaliteti i tij dhe sjellja e tij jane fshehtesia e bukurise se tij.

��Falenderim: Per ate femer qe i dhuron bashkeshorti i saj dhurate, dhe nuk e perhap as krenohet me te para shoqeve te saj, respekt per ndjenjat e tyre dhe pamundesive te tyre.

��Falenderim: Per gjithekend qe e respekton llogjiken e tij dhe e vlereson rendesine e kohes se tij dhe largohet nga shikimi i progameve te felliqura dhe telenovelave te ulta pa vlere.

��Falenderim: Per ate person me vlera te pergjitheshme i cili te gjithe zbulimet e tije i ndrysho ne pune ne dobi te popullit te tij dhe nuk mjaftohet me paralajmerime dhe shfajsime personale.

��Falenderim: Per ate vajze te pasur e cila nuk krenohet me marken e rrobave te saj dhe as nuk jua ul vleren rrobave te shoqeve te saj as me nje shikim.

��Falenderim: Per muslimanin besimtare i cili e adhuron Allahun dhe e lut Ate fshehtazi ne sexhdet e tij me shume se sa e lut Ate ne rrjetet e komunikimit.

��Falenderim: Per ate qe jeton caste te lumtura nga jeta e tij dhe kenaqet me to ne vecanti pa u perpjekur qe ti shperdaje dhe shfaq keto caste tek ne.

��Autor: �[Ratib En Nabulusii]��

Me teme: mjaft me dukjet.

�E Huazuar