Home ZGJODHËM PËR JU A e keni ditur duane e atij që teshtin?!

A e keni ditur duane e atij që teshtin?!

Nese teshtin thuhet El-HamduLil-lah –Falënderimi i qoftë All-llahut, kurse vëllau i tij apo shoqëruesi le t`i thotë: JerhamukAll-llah –All-llahu të Mëshiroftë

e nëse i thotë: JerhamukAll-llah, (All-llahu të Mëshiroftë), ky le t`ia kthejë: Jehdikumull-llahu ve juslih balekum –All-llahu ju udhëzoftë dhe ua përmirësoftë gjendjen tuaj.